martedì 25 novembre 2008

Un produs culturist

BIROUL DE PRESA AL CANDIDATULUI PD-L LA SENAT, VIOREL BADEA
Un produs culturist
In replică la declaraţia din 22/11/2008 a candidatului PSD-PC (Iliescu- Voiculescu) la Senatul României pentru Europa- Asia, dl. M.M., care a citat în comunicatul său un articol defăimător la adresa candidatului PD-L pentru acelaşi colegiu, Biroul de Presă pentru Italia al domnului Viorel Badea este împuternicit să precizeze următoarele:
1- In 2000 s-a încercat fabricarea unui dosar împotriva lui Viorel Badea, pe atunci coordonator al Departamentului pentru Românii de peste Hotare (DRRH). In urma anchetei nu s-a găsit nicio ilegalitate comisă de actualul candidat la Senatul României. Viorel Badea nu a fost NICIODATA subiectul unei anchete penale.
2- Articolul defăimător la adresa lui Viorel Badea a fost repus în circulaţie acum, după 8 ani de zile, înainte de alegeri, pentru că se încearcă discreditarea candidaţilor PD-L, cei care sunt alături de Preşedintele Traian Băsescu- unicul politician român care i-a protejat pe românii din diasporă. Autorul articolului, care a fost de altfel condamnat penal pentru calomnie, este în solda trustului de presă condus de Dan Voiculescu (PC), actual aliat al lui Ion Iliescu (PSD).
3- În ceea ce îl priveşte pe M.M., preşedinte suspendat al Ligii Românilor din Italia, el nu îi reprezintă nicidecum pe tinerii talentaţi din diasporă. Mai degrabă este un personaj recrutat şi pregătit din vreme pentru a fi exponentul în Italia al ideilor lui Ion Iliescu şi Dan Voiculescu. Acelaşi personaj a fost, de altfel, şi principalul beneficiar al fondurilor guvernamentale dirijate cu voioşie in favoarea organizatiei pe care o conducea, şi în detrimentul celorlalte asociaţii de români independente şi active din Peninsula.
4- Dacă M.M. e convins de ceea ce debitează, de ce refuză posibilitatea unei confruntări publice directe? Domnule M.M., grande presidente, aţi auzit cumva de românii din Basarabia, din Bucovina, din Transcarpatia? De câte ori v-aţi întâlnit cu românii din Timoc? Aţi făcut ceva pentru ei? Poate nişte flotări!
Referirea la un articol răsuflat şi mincinos dintr-o fiţuică propagandistică a alianţei PSD-PC nu justifică nicidecum laşitatea şi incompetenţa acestui domn care până mai ieri trăgea de fiare într-o obscură sală din Andora, iar acum se trezeşte vorbind despre destinul identitar al neamului românesc. Penibil.
De altfel, era absolut normal ca dl. Iliescu, cu sprijinul “neprecupeţit” al dlui Voiculescu, să emane un asemenea produs culturist din propria pepinieră de cadre.
Nu gimnastica braţelor va aduce bunăstarea românilor de pretutindeni, ci gimnastica minţii!

1 commento:

  1. PEDAGOG DE SCOALA VECHE!

    Individul care a calomniat in Jurnalul National este Andrei Badin
    Un individ fara rusine, care a mai scris porcariile astea, a avut un proces, l-a pierdut si tot nu i-a ajuns.
    Individul care i-a furnizat informatiile nu i-a spus ca DRRH nu era ordonator de credite si ca nici o plata nu se facea fara aprobarea Secretarului General al Guvernului, care era atunci dl Radu STROE, de la PNL.
    Spune ca dl Viorel Badea a fost doar 10 luni Secretar de Stat. Pai atata a stat dupa ce l-a dat afara pe informatorul dlui Badin, un individ care venea la serviciu si se facea manga in fiecare zi.
    Individul, membru PNTCD, se visa Secretar de Stat in locul dlui Viorel Badea, dar conducerea de atunci l-a refuzat pentru ca era mereu beat!
    Misterul alcoolismului acelui individ a fost devoalat in momentul in care i s-a deschis dosarul de catre CNSAS, prin care se atesta calitatea de informator al securitatii. Vestea a naucit-o pe fosta sa sotie, o cunoscuta realizatoare de televiziune, pasionata de deconspirarea securitatii, precum si pe cei doi baieti ai lor, cunoscuti jurnalisti si ei! Pai asta i-a fost sursa lui mai draga Badin?
    Inainte de 1989 dl Badin a fost pedagog la un liceu. Dupa revolutie s-a facut ziarist. Facultatea a facut-o la batranete.
    A fost monarhist, cederist, apropiat al fostului presedinte Constantinescu, iar acum a ajuns ce? Un pres al PSD-ului si al domnului Voiculescu?
    Mi-e mila de el!

    veres

    RispondiElimina